Saturday, July 12, 2008

M2gede poole teele!

12.07.08 laup2ev, internetipunktis enne pikka rongis6itu

Tere j2lle kallid s6brad! Barcelonas sajab praegu paduvihma, kuidas teil ilm on?
Ei tegelikult on ha, t sajab, v2rskendav vahelduseks. Eelmistel p2evadel on selline palavus ja p6ud olnud. Oleme praegu netipunktis, v2hem kui kahe tunni p2rast v2ljub meie oine rong San Sebastiani.

Niisiis, v2hekene eilsest 6htust. Viimati ma kirjutasin, et v6ibolla peame rannas magama. Seda 6nneks siiski ei juhtunud. Me helistasime oma korteriomanikele, 6igemini ainult yhele neist, Adrianile, ja kysisime kas v6ime tagasi tulla ja veel yhe oo seal veeta. Ta ytles, et muidugi v6ime.
Oi, kui te teaks kui lahe mees Adrian on ja kui kena! Tan bonito! Kujutage nyyd ette, et te oobiks korteris, kus elab teie oma Jude Law. Ta kyll ei ole Jude Law n2gu, aga need, kes teavad, kui v2ga mulle Jude Law meeldib, siis v6ite ette kujutada, kellega ma teda siin yhele pulgale asetan. Jah, kahjuks on tal leivad yhes kapis (tahtsin lihtsalt seda v2ljendit kasutada:D) Haizeaga, muidu v6iks ta kyll elusalt 2ra syya.

Igatahes tulime me oma kodinatega kesklinnast Sants Estaciosse tagasi ja paigutasime ned oma vanasse tuppa. Olime nii v2sinud, et tuppa astudes heitsime pikali ja j2im m6lemad automaatselt magama. Kella 22 ajal ma 2rkasin ja proovisin korra vel Wojtekit k2tte saada ja seekord oli ta oma teelefoni sisse lylitanud. Nad olid oma korteris koos oma ylej22nud prantsuse s6pradega. Tegelikult on lugu nii, et Remy ja Wojtek elavad praegu ikkagi Prantsusmaal ja tulid siia puhkusele aga need ylej22nud prantslased on tulnud suveks siia praktikale. Igatahes olid nad k6ik seal ja pidasid pidu. Kutsusid meidki. Peale m6ningast kaalumist otsustasime minna. J6udsime sinna alles 2 paiku oosel.

Enamus neist olid just klubisse minema hakkamas. Mina ei viitsinud minna, teadagi, et mulle klubid ei meeldi. Timm loomulikult tahtis, nii et tema l2ks. Kahjuks ta ei saanud aga sisse, kuna tal olid shortsid jalas, nii et Remy v6ttis talle takso ja ta tuli tagasi. Remy on yldse yks ytlemata tore mees, see kuidas ta Timmi p2rast eile muretses oli v2ga armas. Ta maksis talle isegi taksos6idu kinni. Ka eelmisel korral kui see telefoni jama oli, siis k2is ta veel tykk aega neid vargaid otsimas. Remy suhtles Timmiga t2pselt nagu noorema vennaga, ise on ta tegelikult juba 31. Nad vahetasid isegi Msnid, et hiljem ka suhelda.
L6puks j2ime sinna nende korterisse magama ja 2rkasime hommikul kella seitsme paiku, et koju s6ita. J2tsime nendega siis selleks korraks hyvasti ja tulime. Nende lennuk l2ks t2na hommikul kell 11.

Koju j6udes magasime veel m6nuga kella poole kolmeni, kuni l6puks yles viitsisime t6usta. L2ksime siia samasse oma kanti jalutama. Leidsime yhe laheda pargi. Seal oli igasugu noortele m6eldud tegevusi, kossuplatsid, pingpongi lauad, m2nguv2ljak, noortekeskus asus samuti pargis.
Ja siis seal oli ka yks kuradi lium2gi, kust ma seelikuga alla otsustasin lasta. V2ga loll otsus. Seelik tuli yls ja ma libisesin palja naha peal sealt alla. Nahk l2ks k6ik marraskile ja on v2ga valus. Lisaks rikkusin oma pluusi 2ra, sellel on nyyd roosteplekid peal.
Aga noh, igal reisil tuleb ka tagasilooke ette, muidu see ei oleks ju 6ige reis.
Ostsime l2hedal asuvast poest pingpongi reketid ja m2ngisime peaaegu kaks tundi pinksi. Ostsime l2hedalolevast kohvikust v6ileibu ja kohvi. 40 senti j2i puudu, kohvikupidaja tegi v2lja.
Vaikselt hakkas vihma sadama ja kell sai ka juba palju. Tulime tagasi korterisse ja pakkisime asjad. Ning nyyd istume siis siin netipunktis.

Aa, eile olin ma veel yhe hirmsa intsidenti tunnistajaks. N2gin kuidas yhelt mehelt kott v2givaldeslt 2ra rooviti. Kell oli 12 paiku 6htul, ma l2ksin korraks poodi. Istusin siis seal l2hedal ja puhkasin veidi jalga. Kusjuures see oli t2iesti avalik koht, inimesi k6ndis igal pool. J2rsku tulid kaks mustanahalist ja t6mbasid yhe mehe t2navale pikali. Yks hoidis k2test ja teine kiskus koti 2ra. Mingid naised l2ksid l2hemale, et appi minna, aga millegip2rast t6mbusid tagasi. Ehk oli neil siis nuga k2es vms. Sest see mees ise ka enam vastu ei hakanud, k6ndis hoopis teises suunas minema. See k6ik toimus kuskil 50 meetrit minust. Ja see juhtus nii kiiresti, et ma ei j6udnud silmagi pilgutada, kui see juba l2bi oli. Ja m6lemad pooled oma teed l2ksid. Igatahes v6tsin ma p2rast pipragaasi kohe t2itsa pihku, kui koju l2ksin. Vargaid ja roovleid on siin linnas ikka t6sti palju.

Aga hea kyll, kell on juba palju, liigume nyyd rongi peale. Hommikul poole kaheksa paiku peaksime kohale j6udma. Ilusasse Vaikse ookeani 22rsesse linna San Sebastiani, Baskimaale.
Kirjutamiseni,
Maaja

No comments: