Monday, July 14, 2008

Ja nyyd t6esti on viimane aeg k6ndima hakata!

14.07.08, esmasp2ev, unine hommik San Sebastianis

Me oleme ikak jorutajad kyll. Juba n2dal aega oleme k6ige muuga tegelenud kui sellega, mis algselt plaanis oli-k6ndimisega. Isegi t2na s6itsime rongijaama bussiga, et tagasi Barcelona s6idu piletid 2ra osta. Mitte, et me veel s6idaks tagasi, aga lihtsalt selleks, et ei juhtuks sama, mis tulles. Nyyd tulime veel korraks arvutisse, et ma saaksin siia blogisse kirjutada ning siis l2heme tagasi hosteli, et oma kotid haarata ja l6puks k6ndima hakata!
...Ega eriti ei viitsi kyll, m6lemad oleme sellised unised ja v2sinud, aga no vahel peab ennast veidikene ikka yletama ka.

R22gin veidikene siis eilsest, 13.07.08, pyhap2ev, esimene p2ev S. Sebastianis.

Hommikul saabus rong siia kell 7.43. Olime oisest rongis6idust kurnatud, sest vaeste turistidena reisisme istmetega vagunis(ylej22nud rongis olid vooditega vagunid.)
Saime rongilt maha ja meid tabas t6eline yllatus- v2ljas oli 14 kraadi ja vihma ladistas! V6rdluseks, et Barcas oli olnud just 32 kraadi. Kas me olime mingil salap2rasel kombel Eestisse tagasi sattunud? Ei, siiski veel mitte. Ilm lihtsalt oli selline. Tuju viis ikka kohe p2ris alla alguses.

Asusime siis oma oobimiskoha poole teele. T2hendab algul me veel ei teadnud, kus me oobime v6i kas yldse kuskil oobime. Yllatav oli n2ha kui palju oli kell 8 hommikul linna peal tervisesportlasi. Nii noori ja vanu lidus igas suunas. Ja v2ljas sadas ja oli 14 kraadi. Hullud. Me Timmiga arvasime, et ju nad harjutavad n2iteks tulevaseks sygisjooksuks, millest k6ik linna elanikud on kohustatud osa v6tma..vms. Peale pikki seiklusi ja tugevat vihmasadu, j6udsime kohalikku noortehostelisse. Ja meil vedas imekombel, et see oli ka koht, kus oli v6imalik r2nduripassi taodelda! Niisiis, kaks yhe hoobiga! Saime normaalse oobimiskoha ja passi ka ilma suurema vaevata k2tte.

Tydrukute ja poiste toad olid eraldi. Umbes 18 voodit toas. Paar humoorikat intsidenti juhtus minuga seal eile ka. Olin tydrukute toas ja r22kisin parasjagu kahe saksa tydrukuga juttu. Yks neist oli just rinnahoidjate v2el ja vahetas pluusi. J2rsku hyppas meie tuppa sisse palja ylakehaga lyhikest kasvu pilusilmne mees, teretas ja hakkas seal yht voodit tegema. Ise yldse v2lja tegemata, et yks meist oli rinnahoidjate v2el ja et see yldse oli tydrukute tuba! Arvasime, et 2kki ta siis ei m6ista inglise keelt ja on toa numbriga eksinud ja ei tea, et mehed on eraldi osas. Me olime t2itsa h2mmelduses, aga samas oli see v2ga naljakas ka. Veel hiljem sain 6htul selle yle naerda, kui j2lle meelde tuli. Tegelikult oli ta olnud ilmselt yhe meie toas elava tydruku poiss, kes siis aitas tal voodit teha vms. Aga lihtsalt see, kuidas ta algul sinna sisse kargas..oi, te oleks pidanud seda ise n2gema, et m6ista:D

Teine intsident juhtus minuga veidi aega p2rast seda. Tahtsin Timmilt hambapastat saada ja l2ksin koputasin meeste toa uksele, pistsin pea ukse vahelt sisse. Arvasin, et n2en Timmi yhes kaugemas toa nurgas olevas voodis ja hakkasin k2ega viipama, et tule korra toast v2lja. Ei tahtnud nagu tuppa sisse ise minna. Timm muudkui vaatas mulle otsa ja ei saanud yldse aru, mida ma teen. Ma hyydsin, et tule korra siia! Ja t6mbasin ukse kinni. Siis hetke p2rast tuli keegi uksest v2lja, aga see ei olnudki Timm, vaid keegi v66ras mees. Tuli v2lja, et ma olin vaid arvanud, et see on Timm, samas kui tegelikult olin ukse vahelt mingit v66rast meest enda juurde kutsunud. Jah, vabandasin ja ytlesin, et pidasin teda oma vennaks. H2bi oli kyll. Teine t6usis lausa voodist teki alt pysti, et mulle ukse peale tulla. Ma arvan, et ta v6is alguses ikka p2ris segaduses olla, mida ma talle seal v66ras keeles nii intensiivselt viipan:D

6htul otsisime rannast pingpongi laua ja m2ngisime j2lle pinksi. Kui tagasi tuleme oleme sellised profid, et v2he ei ole. Jalutasime veel veidi rannas. Aa, p2eval k2isime ujumas ka! Ilm l2ks ikka vaikselt ilusamaks, p2ike tuli v2lja ja kraadid t6usid. Seal oli yks v2ga kift tunnel, kus kajas nii v6rratult, 6htul kui sealt k6ndisime, siis laulsin sealt seest l2bi minnes ja see kaja, mis tekkis oli t6siselt sama v6imas nagu Niguliste kirikus. See oli ausalt yks reisi k6ige meeldej22vamaid hetki minu jaoks. Ma isegi l2ksin sinna uuesti tagasi ja laulsin veel. See pani h22le lihtsalt nii v6rratult k6lama, aga jah, seda peaks t6esti ise kuulma, et m6ista.

Hea kyll, me nyyd siis hakkame liikuma. Kottide j2rgi ja siis ootab ees t6sine m2kket6us. Ma juba uurisin v2lja, kust tee algab. Ja see t6esti algab suure m2kket6usuga! Nii, et soovige meile edu!

Loodan, et teil l2heb ka seal k6igil ilusasti. Emme, ytle, et Agni ikka ylemist korrust l2heks pahteldama! Ja head P2rnut teile, kes te t2na sinna hakkasite liikuma, loodan, et veedate seal m6nusasti aega. Tahaksin ka v2ga teiega olla! M6elge mind siis juurde ja r22kige selle v2ljam6eldud minuga vahepeal, eksju.

Hea kyll, tsau!

2 comments:

Kiku said...

Hei, kallis!
Tõesti tore on kõigest teie seiklustest siit lugeda!
Loodan, et jõuad reisi jooksul veel paar korda ikka oma tegemised kirja panna. :)
Eile saabusime Pärnu, vihma kallas terfve päev läbi. Käisime vaid poes ja õhtul istusime kodus. Vaatasime tõsielusarju ja tellisime pizza koju.
Täna oli jällegi ilus ilm ja hommikul põrutasime randa, mis on kohe siin samas. Lained olid suured (no mitte küll võrreldavad Vahemere omadega, kuid siiski!) ja võitlesime siis nendega seal. Päeval käisime linna peal jalutamas ja söömas. Tagasi tulime mere kaudu supelrannast kaugele Pärnu teise otsa. Vahepeal läks ikka sügavaks, niiet kuivaks ei jäänud keegi.

Ja muide, raske on sind siin mitte igatseda sest me elame Mai tänaval, kus on palju Mai korteriühistuid, Mai kauplus, Mai Selver ja Mai kino! Niiet ega me ikka ilma sinuta saa! :D
Ja kohe on tunda, et sa oled ka puudu, sest oleme sellised uimased ja istume vist täna õhtul jälle kodus. Kuigi üritame Heleriiniga ikka teised ka välja saada. ;)

Ole tubli! (K)

katrin hallik said...

tsau kallid!

naersin kõvasti lugedes Maaja seiklusi hambapasta otsinguil. Ja ma väga loodan, et teie jalad ikka lausa rakkudes ei ole, vaid ikka peate vastu ja suudate ka ilmailu nautida! Igatahes väga tore on lugeda teie seiklustest! tahaksin ka teiega olla seal!

kõvasti kalli
Mamps